Om regionen 

Dansk Varmblod Region I dækker Nordsjælland og Bornholm. Regionen ledes af en bestyrelse samt et repræsentantskab, som vælges på generalforsamlingen i januar måned. Der er ca. 300 medlemmer i Region I.

Bestyrelsen og repræsentanterne er ansvarlige for at planlægge og gennemføre regionens arrangementer så som hoppekåringer, følskue, egnethedstest, dyrskue, forbesigtigelse og hingsteparade. Derudover afholder vi salgsarrangementer, kurser, medlemsmøder og lignende for at skabe et forum hvor alle avlere i Region I kan lære mere om avl af rideheste og andre emner der har relevans for vores heste.

Ved alle vores arrangementer tilstræber vi at gøre dagen så festlig som mulig, så både udstillere, publikum, hjælpere m.m. får en god og festlig oplevelse. Vi gør meget ud af at avl af Dansk Varmblods heste er et seriøst arbejde, men med plads til hyggeligt og socialt samvær. Avl af rideheste er både en hobby og et erhverv, som man kan kaste sig over lige meget hvilket alderstrin man befinder sig på, og hvor hele familien kan være med.

 

 

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram